Inschrijven Chirojaar 2023-2024

Bij Chiro Steenbrugge vormen we een hecht en gemotiveerd team, bestaande uit een fantastische groep leiding, een betrokken Volwassen Begeleider(VB) en zelfs onze gewaardeerde oud-leiding/vlinders. Samen bundelen we onze krachten en streven er voortdurend naar om het allerbeste te bieden tijdens al onze activiteiten en evenementen.

Van leeftijden 6 tot 17 jaar, bij Chiro Steenbrugge wachten waanzinnige activiteiten op jou! Op zondagnamiddagen, bruist ons chirolokaal op Sint-Trudostraat 12, Assebroek, van energie. Van 14:00 tot 17:30 uur, voor speelclub en rakwi's, en tot 18:00 uur voor de overige groepen. Iedere maand kan je het nolleke terug vinden op onze website, daar kan je alle activiteiten voor de komende maand terug vinden.

Onze Chiro is ingedeeld in 5 verschillende leeftijdsgroepen:

Speelclub: van 6 tot 9 jaar (1e tot 3e leerjaar)
Rakwi's: van 9 tot 12 jaar (4e tot 6e leerjaar)
Tito's: van 12 tot 14 jaar (1e en 2e middelbaar)
Keti's: van 14 tot 16 jaar (3e en 4e middelbaar)
Aspi's: van 16 tot 17 jaar (5e en 6e middelbaar)

Dit alles kost 60 euro per jaar als inschrijvingsgeld. Dit geld wordt gebruikt voor de verzekering van uw kind, nieuw spelmateriaal, ... . Klinkt dit fantastische en wil je je kind laten kennis maken met onze Chiro? Dan betaal je uiteraard de eerste drie zondagen geen inschrijvingsgeld. Wekelijks vragen wij ook 1 euro voor een koekje en een drankje tijdens 4u.

Inschrijven/GDPR formulier: https://forms.gle/RcHqkC81z5wb92RV8
Medische Fiche: https://forms.gle/phTzX1ZTJFwUfwex8

Wens je graag nog meer informatie over onze Chirogroep, aarzel dan niet en stuur een mailtje naar chiro_steenbrugge@hotmail.com of neem rechtstreeks contact op met iemand van de leiding.