De leiding

Hier onder kan je de leiding ontdekken per afdeling voor het jaar 2019 - 2020:

Speelclub:

Lief

Hallo, ik ben Lief Van Belle.

Ik ben 19 jaar en zit in mijn eerste jaar ergotherapie aan Hogent.

Mijn hobby’s zijn zingen, gitaar, piano, ukelele en uiteraard chiro.

Dit jaar geef ik leiding aan de speelclub.

Ik heb hier super veel zin in en hoop dat het een fantastisch onvergetelijk jaar wordt.

Rakwi’s:
Emma

Hallo, Ik ben Emma.

Ik ben 22 jaar en woon met mijn jongere en oudere broer in Assebroek. Ik ben net afgestudeerd als Bachelor Orthopedagogie. Ik ben volop aan het solliciteren en ben hopelijk binnenkort aan het werk. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig gaan fitnessen, maar mijn voornaamste bezigheid is natuurlijk de Chiro. In mijn 6de jaar als leiding geef ik opnieuw leiding aan de Rakwi’s. Ondertussen is het ook mijn 4de jaar als hoofdleiding. Jullie kunnen dus met al jullie vragen bij mij terecht! Ik kijk heel hard uit naar de start van ons nieuwe chirojaar en ben ervan overtuigd dat het een topjaar zal worden!

Julia

Hallo iedereen, ik ben Julia.

Ik ben 18 jaar en in september start ik in de richting logopedie & audiologie.

Mijn vrienden beschrijven me als een zeer energiek en vrolijk meisje met toch een bescheiden kantje.

Zoals jullie wel merken, ben ik nieuw in de chiro en 'k sta te popelen om jullie allemaal te leren kennen!

Dit jaar zal ik leiding geven aan de Rakwi's en heb hier echt kei veel zin in!

Tito’s:

Zus

Hallo ik ben Zus.

Ik word binnenkort 21 jaar. Ik start nu aan mijn 6e jaar als leidster en kijk er heel hard naar uit!

Buiten de chiro doe ik ook soms dingen zoals: werken in een voorschoolse en na schoolse kinderopvang. Verder speel ik gitaar, zing ik graag en ga ik graag fitnessen.

Ik hoop dat het weer een super jaar wordt!

Keti’s:

Botje

Hallo hallo, Botje hier. De oudste van de bende, de slimste dat is een andere zaak  Ik werk al enkele jaren bij La Fiesta. Dit jaar neem ik de keti's onder mijn hoede! Are uuu guys ready?

Aspi’s:

Jason

Hallo, ik ben Jason.

Ik ben 19 jaar en zit in mijn tweede jaar leerkracht secundair bio wiskunde aan Vives Brugge.

Mijn hobby’s zijn zwemmen, trommel en Chiro!

Dit jaar geef ik leiding aan de Aspi's.

Ik heb hier mega veel zin in en hoop dat het een onvergetelijk laatste Aspi jaar wordt.

Financieel verantwoordelijke

Botje

Hier ben ik weer! Ik ben 25 jaar en na 7 jaar leiding, 1 jaar rust, kriebelt het opnieuw en sta ik in voor het financiele van de chiro. Voor de rest werk ik samen met mijn gezin in La Fiesta, traiteur van alle spaanse lekkernijen. Dus voor alle vragen over centjes groot of klein, moet je bij Botje zijn ofz iets :p