De leiding

Hier onder kan je de leiding ontdekken per afdeling voor het jaar 2019 - 2020:

Speelclub

Zus

Hallo, ik ben Zus en ik ben 19 jaar. Ik begin nu aan mijn 5de jaar leiding, als speelclubleidster. Ik werk in een naschoolse kinderopvang. Ik hoop dat we er weer een supertof jaar van kunnen maken. Tot in de chiro!

Rune

Hallo, ik ben Rune en ik ben 18 jaar. Dit is mijn tweede jaar als leiding in de chiro en ik zal nog een jaartje leiding geven aan de speelclub. Ik zit in het Sint-Andreas Instituut Garenmarkt en volg daar humane wetenschappen in het 6e middelbaar. Ik woon in Assebroek en heb twee jongere zussen en nog een jongere broer die ook in de chiro zit. Buiten de chiro ga ik wekelijks fitnessen en ben ik vaak aan het tekenen of creatief bezig. Ook ga ik elke donderdag duiken. Ik begin met volle enthousiasme aan dit jaar en hoop de kindjes elke zondag een onvergetelijke tijd te geven!

Rakwi's

Emma (hoofdleiding)

Dag iedereen! Ik ben Emma en ik ben in juli 21 jaar geworden. Ik woon in Assebroek en heb een jongere en oudere broer. Ik studeer Orthopedagogie in Gent en hopelijk studeer ik in juni af! Verder ben ik jobstudent, een beetje overal in de horeca. Maar mijn voornaamste bezigheid is natuurlijk de Chiro! Dit jaar is het mijn 5 de jaar als leidster en mijn 3dejaar als hoofdleidster. Dit jaar zal ik leiding zijn van een heel toffe bende, de Rakwi’s! ik heb er al zin in en ben ervan overtuigd dat het een topjaar zal worden!

Lief

Hallo, ik ben Lief. Ik ben 18 jaar oud en zit in mijn zesde middelbaar humane wetenschappen. Ik heb nog 1 oudere zus en 1 jongere broer die alle 2 ook in onze chiro zitten. Naast de chiro ga ik gaan joggen en speel ik piano, ukelele en gitaar. Dit jaar geef ik leiding aan de rakwis samen met Emma. We zullen samen zorgen dat de rakwis een onvergetelijk jaar zullen hebben met veel actieve zondagen.

Tito's

Jason

Hallo, ik ben Jason. Ik woon in Assebroek en zit op school in Vives Brugge. Daar volg ik de richting om leerkracht Bio en wiskunde te worden. Mijn hobby's zijn zwemmen, lopen, trommel in de fanfare en de chiro natuurlijk. Ik geef leiding aan de tito's dit jaar en zal er weer een mega tof jaar van maken! Het zal een jaar zijn die je nooit zal vergeten!

Keti's

Angie

Hallo, Ik ben Angie. Ik ben 24 jaar en ik woon in Assebroek. Ik ben het oudje van de groep! Dit jaar is mijn 9de jaar als leiding en zal ik aan de Keti’s leiding geven. We maken er samen een supertof jaar van!

Finaniceel verantwoordelijke

Botje

Hier ben ik weer! Ik ben 25 jaar en na 7 jaar leiding, 1 jaar rust, kriebelt het opnieuw en sta ik in voor het financiele van de chiro. Voor de rest werk ik samen met mijn gezin in La Fiesta, traiteur van alle spaanse lekkernijen. Dus voor alle vragen over centjes groot of klein, moet je bij Botje zijn ofz iets :p