Het Nolleke

Lees hier het programma voor de komende maanden per afdeling.

Als je iets zou moeten meenemen dan laten we dit op voorhand weten.

Wij zien graag onze leden komen in uniform.

Chirokledij maar ook spelmateriaal, knutselgerief, ... kan je vinden in de De Banier. Met uw lidkaart kunt u korting bekomen. ( behalve op kledij )

De Banier kan je vinden te Brugge in de Katelijnestraat 67, bij Novotel en Ibis. Homepage

Beste ouders,

Wij werden zonet op de hoogte gebracht van het Vlaams advies met de uitdrukkelijke vraag tot annulering van alle jeugdwerkactiviteiten omwille van het Coronavirus. Dit houdt in dat we alle chiroactiviteiten zullen moeten annuleren tot 31 maart. De Chiro gaat dus niet door deze zondag 15 maart, zondag 22 maart en zondag 29 maart. Wij vinden dit uiteraard heel jammer, maar zijn genoodzaakt om de nodige maatregelen te nemen en dit advies te volgen. We houden jullie zeker op de hoogte van eventuele veranderingen en van het verdere verloop vanaf april. De weekendjes gaan voorlopig nog door, maar we houden jullie ook hier up-to-date. Bij verdere vragen, contacteer ons gerust. We hopen dat jullie dit begrijpen en hopen jullie snel terug te zien.

Groetjes,
De leiding